Archive

Bij deze verbouwde boerderij in Heeswijk-Dinther is een landelijke tuin gerealiseerd die ruimte laat voor het landschap. Vanuit het huis zijn er prachtige vergezichten op de landerijen en de bosrand. De tuin loopt op een zachte en subtiele manier over in de aangrenzende landerijen....

Een modern landgoed in Tilburg naar een ontwerp van Jan des Bouvrie. De bewoners wilden in en rondom het huis de landelijke sfeer versterken. Het huis is omgeven met natuur en landerijen. Op maat gemaakte betonelementen vormen een subtiele belijning in een natuurlijk landschap. De...

Een unieke locatie in Eindhoven met bosrijk perceel was het uitgangspunt voor deze speelse stadstuin in Eindhoven. Stoere elementen, maar ook luxe en verfijning komen samen in deze tuin waar door het grote gezin dagelijks van wordt genoten.     We werkten met plezier samen met: ...

Een landelijk huis in Oirschot. Het huis is door de bewoners volledig gerenoveerd. Met behulp van een interieurarchitect hebben ze hun eigen landelijke sfeer in het huis gerealiseerd. De tuin moest hierbij aansluiten. Omdat de bewoners ook graag zelf in de tuin werken was een...

In het buitengebied van Sint Oedenrode staat deze moderne sfeervolle villa op een riant perceel. De opdracht was een tuin voor het hele gezin. Op dit moment is de eerste fase van het ontwerp gerealiseerd. Nu al is het een tuin met mooie aanzichten. Eyecatcher...

Voor een liefhebbers-tuin bij een villa in Eindhoven is een renovatie-ontwerp gemaakt. De tuin is voorzien van een aantal strakke elementen die de tuin voorzien van een nieuwe structuur. Hagen en muurtjes zorgen ervoor dat het moderne huis met de tuin wordt verbonden. Door het contrast dat...

Een brede voortuin in Veldhoven waar de geplaatste tuinmuur voor meer diepte zorgt. De bloemrijke beplanting contrasteert mooi met de strakke muur. Ook de achtertuin is recent aangelegd. De hagen zullen nog even moeten doorgroeien voor de beoogde contrasten....

Bij dit project in Weert was de prachtige oude tulpenboom (Liriodendron tulipifera) het uitgangspunt voor het ontwerp. De tuin hoort deels bij de privéwoning van de bewoners en deels bij het yogacentrum waarvan ze eigenaar zijn. Het achterste deel van de tuin zal als buitenruimte...

Loading new posts...
No more posts