Portfolio Exclusieve Tuinen

 De tuin wordt steeds belangrijker. Tot rust komen, opladen en weer geïnspireerd worden… Genieten aan huis in uw eigen sfeervolle buitenruimte.

Tuinarchitect Noord Brabant

Tuinen met karakter

Exclusieve tuinen zijn maatwerk. Graag leren we u beter kennen zodat de tuin optimaal op uw wensen wordt afgestemd. Tuinen die afgestemd worden op u als opdrachtgever zijn unieke tuinen. Ons vertrekpunt is telkens weer om ons te laten inspireren door u als opdrachtgever. Door de plek waar u woont en door de reden waarom u daar wilde gaan wonen. Van daaruit gaan we aan de slag. Dat levert wezenlijk andere tuinen op dan tuinen waarbij het vertrekpunt primair de vormgeving is… exclusieve tuinen met karakter.

Exclusieve tuinen met hoogwaardige materialen

Voor uw exclusieve tuin maken we gebruik van hoogwaardige materialen. Een exclusieve leefomgeving kenmerkt zich door een zorgvuldige afstemming van materialen waarbij harmonie en contrast in materiaalgebruik worden afgewisseld.

Exclusieve zwembaden

We hebben inmiddels een ruime ervaring opgebouwd met zwembaden en wellness voorzieningen waardoor we complete zwembadomgevingen ontwerpen. Zowel het ontwerp van het zwembad, een poolhouse, sauna of buitenkeuken, we ontwerpen het hele concept zelf.

Samenwerking met architecten

Een gezamenlijk vertrek met uw architect levert bij nieuwbouw of verbouwing de beste resultaten op. Binnen en buiten lopen naadloos in elkaar over en een comfortabele luxe leefomgeving waarin aan alles gedacht is en niets aan het toeval is overgelaten is, is het ultieme eindresultaat.