Portfolio Bijzondere Projecten

 Sommige projecten zijn net even anders; hebben een andere schaalgrootte en stellen andere eisen. We nemen deze met beide handen aan. Onze expertise met grootschalige projecten gaat van landschappelijke inpassingen tot zorgtuinen, speelterreinen en recreatieparken.

Tuinarchitect Noord Brabant

Buro Buitenlust ontwerpt sfeervolle tuinen met een natuurlijke uitstraling. Unieke en persoonlijke tuinen die naadloos aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever en gebruiker. Tuinen die elk jaar mooier worden…waarin genieten bovenaan staat.

 

Buro Buitenlust ontwerpt landschappelijke omgevingen waarin de gebruikers zich thuis voelen en op een ontspannen manier kunnen verblijven en recreëren. Ontwerpen met een natuurlijke en duurzame basis. Het principe van beheerbewust ontwerp zorgt ervoor dat in de ontwerpfase de kosten van beheer al inzichtelijk worden.

 

Buro Buitenlust is actief in Zuid Nederland, van de Randstad (Leiden en Den Haag) tot Zuid Limburg. De meeste projecten zijn gerealiseerd in Noord Brabant. Reisafstand is geen bezwaar omdat het grootste deel van onze werkzaamheden op kantoor plaats vindt in Veldhoven. Laat u dus niet tegenhouden door de vermeende afstand wanneer u een uniek en persoonlijk tuinontwerp wil laten maken.

 

Zoekt u meer inspiratie? Kijk dan ook eens op de website van Chicgardens