Buro Buitenlust

Visie

De wereld een stukje groener en mooier maken, daar zit onze passie. Natuur, architectuur en kunst bieden onuitputtelijke inspiratie voor nieuwe vormgeving. Voor u creëren we een heerlijke plek om van te genieten. Een tuin waar de tijd even stil staat en waar u geraakt wordt door de kleine spelingen van de natuur. Ritselende bladeren, het zonlicht dat prachtige schakeringen zichtbaar maakt in het houten vlonder en de schaduw van de bladeren die daar overheen danst…

 

Wij blijven voor u op zoek naar nieuwe vormen, nieuwe materialen en nieuwe toepassingen. Met grote zorgvuldigheid stemmen wij af op uw wensen en geven daarbij royaal aandacht aan de communicatie. Daarnaast houden we de natuur, het behoud van de natuur voor onze kinderen en een verantwoord en helder kostenplaatje scherp in het oog. We zijn met name actief in Noord Brabant, Limburg en België. Tuinontwerpen met een bourgondisch tintje.

Ronald Lambie

Eigenaar

Projectleider

Tuin- en landschapsontwerper

Samenwerking tuinontwerp en tuinaanleg

“Een duurzame samenwerking met architecten, vakkundige hoveniers en exclusieve leveranciers creëert de ruimte om onderscheidende tuinontwerpen en projecten te realiseren”.

 

“Als tuinontwerper breng ik in elk tuinontwerp op een nieuwe manier schoonheid en functionaliteit bij elkaar. Geïnspireerd door de natuur en met persoonlijke aandacht voor mijn opdrachtgevers . In de werkwijze veel aandacht voor kwaliteit en communicatie.”

 

“Tuinen van Buro Buitenlust lijken niet op elkaar. De opdrachtgever, het huis en de omgeving zijn telkens weer uniek. Daarom maken wij unieke, persoonlijke en exclusieve tuinen”.

 

Inmiddels ben ik ruim vijftien jaar actief als tuin- en landschapsontwerper. Opgeleid en afgestudeerd in Management en Organisatie op HBO niveau, tuin- en landschapsontwerp en als vakkundig hovenier. Zeven jaar had ik een hoveniersbedrijf en werkte als docent groene vakken in het speciaal onderwijs. Bij de aanleg van de schooltuinen werden de schoolkinderen zoveel mogelijk betrokken, elk op hun eigen niveau. Hier werd de basis gelegd voor het latere advieswerk voor zorginstellingen. Voor bijzondere gebruikers ontwerpen wij bijzondere tuinen. En voor zakelijke en institutionele opdrachtgevers verbinden wij een passend ontwerp met een verantwoorde exploitatie.

 

Laat u inspireren door Buro Buitenlust voor een sfeervol Tuinontwerp.

Neem voor informatie contact met ons op.

Ronald Lambie: 06-36 137 721