Een quickscan als eerste stap naar een waardevolle investering in uw tuin.
17762
page-template-default,page,page-id-17762,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Quickscan voor uw tuin

Quickscan werkwijze

Als u denkt aan een nieuwe tuin of als u uw huidige tuin wil verbeteren of renoveren maak dan gebruik van onze quickscan.

Een tuin is complexer dan de meeste mensen zich realiseren. Een tuin is dynamisch en daarin zit tegelijkertijd de schoonheid en de uitdaging van de tuin. Om goed te kunnen inschatten hoe een bepaalde ingreep gaat uitpakken is kennis, ervaring en voorstellingsvermogen vereist.

Een tuin staat niet op zichzelf. Elke tuin heeft een relatie met het huis, met de omgeving en uiteraard met de gebruikers van de tuin. Wanneer u uw tuin wil verbeteren en veraangenamen, kijk dan naar deze drie relaties.

Het huis bepaald hoe de tuin beleefd wordt.  Het huis heeft een bouwstijl die bepalend zou moeten zijn voor de invulling van uw tuin. Dat wil niet zeggen dat uw tuin in dezelfde stijl aangelegd moet worden. Maar de stijl van uw huis is wel bepalend voor het tuinontwerp. Vanuit het huis zijn er een aantal zichtlijnen die goed ingevuld moeten worden. Het zou jammer zijn als u het hele jaar uitkijkt op iets dat u liever niet in uw blikveld heeft.

Wat door veel mensen over het hoofd gezien wordt is dat de omgeving een zeer grote invloed heeft op uw tuin. Soms kunt u daar niet omheen. De inkijk in uw tuin vanuit de buren wilt u mogelijk minimaliseren. Maar kijk ook eens bewust naar de bomen in de omgeving. Ze horen bij uw tuin ook al staan ze niet op eigen grond.  Probeer ze maar eens weg te denken.

Verder zijn de gebruikers van de tuin natuurlijk essentieel voor de invulling. Een tuin waarin kleine kinderen en een hond spelen vraagt om een andere inrichting dan een tuin van mensen zonder kinderen die van luxe en wellness houden. Maar misschien wilt u beide wel combineren….

Wij denken graag met u mee… creatief en met een open vizier maar altijd praktisch en realistisch.

Klassiek moderne tuin
Buro Buitenlust ontwerpt sfeervolle tuinen met een natuurlijke uitstraling. Unieke en persoonlijke tuinen die elk jaar mooier worden.

Quickscan in het kort:

-Bij het maken van een Quickscan van uw tuin wordt gelet op bovenstaande relaties.

-Een Quickscan kan de basis vormen voor een tuinontwerp. Zie het als een onafhankelijke visie van een professional. Het is een aanzet die verder uitgewerkt kan worden.

Een tuinscan kan verkeerde investeringen voorkomen en waarde toevoegen aan de juiste investeringen.

Een Quickscan kost € 95,00 euro excl. btw. Indien u overgaat tot het verstrekken van een opdracht vervallen deze kosten.

-Aan Quickscans zijn geen reiskosten verbonden in een straal van 50 km rond Veldhoven.

-Een Quickscan duurt ongeveer een uur.