Quickscan voor uw tuin

Als u denkt aan een nieuwe tuin of als u uw huidige tuin wil renoveren maak dan gebruik van onze quickscan. Een Quickscan levert u een creatieve visie en belangrijke aandachtspunten op voor uw toekomstige tuin.

Quickscan in het kort:

Bij het maken van een Quickscan van uw tuin wordt gelet op de relatie van de tuin met het huis, de omgeving en uiteraard met u als gebruiker.

Een Quickscan kan de basis vormen voor een tuinontwerp. Zie het als een onafhankelijke visie van een professional. Het is een verzameling uitgangspunten die verder uitgewerkt kunnen worden.

Een Quickscan biedt u een globale kijk op de te verwachten investering. Verkeerde investeringen kunnen worden voorkomen door een professionele observatie van uw perceel.

Een Quickscan kost € 150,00 euro excl. btw. Indien u overgaat tot het verstrekken van een opdracht vervallen deze kosten.

Aan Quickscans zijn geen reiskosten verbonden binnen een straal van 50 km rond Uden. Buiten deze 50 km zone wordt een kilometervergoeding in rekening gebracht.

Een Quickscan duurt ongeveer een uur.

Quickscan pijlers

Een tuin is complexer dan de meeste mensen zich realiseren. Een tuin is dynamisch door de invloed van de natuur en daarin zit tegelijkertijd de schoonheid en de uitdaging van de tuin. Om goed te kunnen inschatten hoe een bepaalde ingreep gaat uitpakken is kennis, ervaring en voorstellingsvermogen vereist.

Een tuin staat niet op zichzelf. Elke tuin heeft een relatie met het huis, met de omgeving en uiteraard met de gebruikers van de tuin. Wanneer u uw tuin wil verbeteren en veraangenamen, kijk dan naar deze drie relaties.

 

Huis
Het huis bepaalt hoe de tuin beleefd wordt. Het huis heeft een bouwstijl die van invloed is op de invulling van uw tuin. Elke tuin heeft zichtlijnen die deels door het huis bepaald worden en goed ingevuld moeten worden. Het zou jammer zijn als u het hele jaar uitkijkt op iets dat u liever niet in uw blikveld heeft.

 

Omgeving

De omgeving heeft een grote invloed heeft op uw tuin. Soms kunt u daar niet omheen. Neem bijvoorbeeld de inkijk in uw tuin vanuit de buren, maar kijk ook eens bewust naar de bomen in de omgeving. Ze horen bij uw tuin ook al staan ze niet op eigen grond. Probeer ze maar eens weg te denken.

 

Gebruikers
Verder zijn de gebruikers van de tuin natuurlijk essentieel voor de invulling. Een tuin waarin kleine kinderen en een hond spelen vraagt om een andere inrichting dan een tuin van mensen zonder kinderen die van luxe en wellness houden.

 

Wij denken graag met u mee. Creatief en praktisch, daarmee heeft u de eerste goede stap op weg naar de tuin van uw dromen gezet.