Bedrijfstuinen & kantoortuinen

Buro Buitenlust ontwerpt landschappelijke omgevingen waarin de gebruikers zich thuis voelen, op een ontspannen manier kunnen verblijven en recreëren. Ontwerpen met een natuurlijke en duurzame basis. Het principe van beheerbewust ontwerp zorgt ervoor dat in de ontwerpfase de kosten van beheer al inzichtelijk worden.

Bedrijfstuin

Een bedrijfstuin kan uw visitekaartje zijn, een uitdrukking van  uw duurzaam ondernemerschap. Voor bezoekers is een groene entree een warm welkom.

Werkplek

Steeds vaker zien we bij bedrijven verticaal groen, een concept van Patrick Blanc, waarbij met op maat gemaakte elementen, een onbeduidende muur wordt omgetoverd tot een groene waterval.

 

Veel bedrijven gingen u voor. Kijkt u maar eens op www.verticalgardenpatrickblanc.com.

Pauze

Ontspan u samen met uw medewerkers in de tuin van uw bedrijf. Het welzijn van uw medewerkers zal verbeteren en daarmee ook de prestaties die geleverd worden.

 

Wij kunnen dit bijzondere groen in uw bedrijf brengen. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Samenwerken aan een natuurlijke omgeving

De wereld een stukje groener en mooier maken, daar zit onze passie. De natuur biedt onuitputtelijke inspiratie voor nieuwe vormgeving. Wij blijven voor u op zoek naar nieuwe vormen, nieuwe materialen en nieuwe toepassingen. Voor u creëren we een heerlijke plek om van te genieten. Met grote zorgvuldigheid stemmen wij af op uw wensen en geven daarbij royaal aandacht aan de communicatie. Daarnaast houden we de natuur, het behoud van de natuur voor onze kinderen en een verantwoord en helder kostenplaatje scherp in het oog.