Contact

Contactpersoon

Ronald Lambie
Email: info@burobuitenlust.nl
Telefoon: 06 36137721

Buro Buitenlust

Postadres:
Orgellaan 39
5402 PD Uden

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn de vigerende voorwaarden van toepassing zoals vermeld in De Nieuwe Regeling 2011. DNR 2011 is gedeponeerd ter griffie bij de rechtbank te Amsterdam onder nummer 78/2011.

Uw bericht


  Een uniek tuinontwerp

  Zoekt u een bevlogen tuin-/landschapsontwerper met een ruime en brede ervaring voor het maken van een uniek tuinontwerp? Wilt u ook een tuin die elk jaar mooier wordt omdat de tuin een sterke tijdloze basis heeft? Neem dan contact op met Buro Buitenlust en nodig ons uit voor een eerste adviesgesprek. Wij komen graag bij u langs om samen te kijken hoe we voor u een mooie unieke tuin kunnen realiseren. Het eerste gesprek bevat altijd een Quickscan. Wij vragen daarom een vergoeding van € 150 excl. btw. Indien u overgaat tot het verstrekken van een opdracht vervallen deze kosten.

   

  Wij zijn inmiddels ruim vijftien jaar actief in Noord Brabant. We realiseren tuinen in heel Nederland. Onze opdrachtgevers waarvoor we een tuinontwerp gemaakt hebben bevinden zich in de regio Zuid Limburg, de omgeving van Maastricht, Echt/Susteren, Weert, Eindhoven, Venlo, Geldrop, Heeze, Veldhoven, ‘s-Hertogenbosch, Vught, Sint-Oedenrode, Luycksgestel, Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Breda en de Belgische grensstreek.

   

  Geboren en opgegroeid in Zuid Limburg werd de liefde voor de natuur al vroeg gevoeld. Het landelijke Limburgse buitenleven is dan ook nog steeds inspiratie voor robuuste, tijdloze, tuinen. Tuinen die elk jaar mooier worden.

  Betonelementen in een beplanting met natuurlijke uitstraling