Tuinontwerp Eindhoven, Leiden, Maastricht Contact
15347
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15347,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Tuinontwerp Eindhoven, Leiden, Maastricht

Tuinontwerp Eindhoven, Leiden, Maastricht Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking.

Uw bericht


Informatie

Buro Buitenlust

Vossenberg 47
5508 DH Veldhoven

Frambozenweg 1
2321 KA Leiden

Boschstraat 45
6211 AT Maastricht

Contactpersoon: Ronald Lambie
Email: info@burobuitenlust.nl
Telefoon: 06 36137721

Op onze diensten zijn de RVOI 2001 Voorwaarden van  van toepassing gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag op 29 juni 2001 onder nummer 84.

Zoekt u een succesvolle tuinarchitect met een ruime en brede ervaring voor het maken van een uniek tuinontwerp? Wilt u ook een tuin die elk jaar mooier wordt omdat de tuin een sterke tijdloze basis heeft? Neem dan contact op met Buro Buitenlust en nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij komen graag bij u langs om samen te kijken hoe we voor u een mooie unieke tuin kunnen realiseren.

Wij zijn inmiddels tien jaar actief in Noord Brabant. Tevens zijn wij gevestigd in Leiden en Maastricht. We realiseren tuinen in heel Nederland. Onze opdrachtgevers waarvoor we een tuinontwerp gemaakt hebben bevinden zich in de regio Zuid Limburg, de omgeving van Maastricht, Echt/Susteren, Weert, Eindhoven, Venlo, Geldrop, Heeze, Veldhoven, ‘s-Hertogenbosch, Vught, Sint-Oedenrode, Luycksgestel, Tilburg, Goirle, Leiden en  Den Haag.

Geboren en opgegroeid in Zuid Limburg (Sint-Geertruid) vlak bij Maastricht werd de liefde voor de natuur al vroeg gevoeld. Het landelijke Limburgse buitenleven is dan ook nog steeds inspiratie voor robuuste, tijdloze, tuinen. Tuinen die elk jaar mooier worden.