Exclusief tuinontwerp

Exclusief tuinontwerp

Exclusief tuinontwerp zegt uiteraard veel over het eindresultaat, een exclusieve tuin. Maar exclusief tuinontwerp zegt in ons geval ook veel over het proces naar die exclusieve tuin. We zijn ons bewust van het gewenste eindresultaat en van de door de opdrachtgever beoogde investeringen in de nieuwe tuin. Ons streven is dat de beoogde  investeringen maximaal rendement gaan opleveren. Rendement in termen van genieten, luxe, gebruiksgemak, mooie duurzame materialen, prachtige plantencombinaties en een unieke uitstraling. We gaan daarom naast onze opdrachtgever staan en geven advies voor het maken van de juiste keuzes. We denken gedurende het ontwerpproces ook al aan het tuinonderhoud. Het onderhoud van de tuin wordt regelmatig belicht aan de hand van de keuzes die gemaakt worden.

Om een sprekende, unieke en exclusieve tuin te realiseren die past bij onze opdrachtgevers wordt een doordacht ontwerpproces afgelegd. Wij zijn constant op zoek naar verbindingen. Verbindingen met de opdrachtgever, het huis, het interieur en de omgeving. Om tot een ontwerp te komen met balans, rust en eenheid in vormgeving is een samenwerkingsproces belangrijk voor een perfect eindresultaat.

Kijk voor meer informatie naar onze werkwijze.

Tuinarchitect landelijke tuinenLandelijke tuin entree landgoed TilurgLandgoed Tilburg tuinarchitect Eindhoven

Als de tuin gerealiseerd is begint het grote genieten…

Wellnes tuinontwerp met zwembad en poolhouse

Buro Buitenlust ontwerpt sfeervolle tuinen met een natuurlijke uitstraling. Unieke en persoonlijke tuinen die elk jaar mooier worden.