Droomboerderij, Landgoed Limburg

Date
Category
Boerderijtuinen, Exclusieve tuinen, Landelijke tuinen, Landschappelijke projecten, Moderne tuinen, Natuurlijke tuinen, Tuinaanleg, Tuinpaviljoen, Tuinverlichting, Villatuinen
About This Project

Een unieke locatie met veel potentieel. Dat is wat de opdrachtgevers zochten toen ze op zoek waren naar hun droomplek.  Deze boerderij die gerenoveerd kon worden met aanliggende  boomgaard met oude karakteristieke fruitbomen had de sfeer en uitstraling die ze zochten. Ruim voldoende grond achter de boerderij om verder te ontwikkelen maakte het plaatje compleet. Het karakter van de plek moest behouden blijven. Voor de paarden werd een Paddock ontworpen. Deze schitterende locatie kan met recht een droomplek genoemd worden.

Naast de boerderij werd een nieuw huis gebouwd. Zowel het huis als de gerenoveerde boerderij zijn van alle gemakken voorzien, maar stralen een bescheidenheid uit die past bij de opdrachtgevers. Het bijna Frans aandoende sfeertje wordt versterkt door een ruime plantkeuze. Op de lommerijke binnenplaats groeien planten alsof ze spontaan in de voegen van de bestrating zijn gewaaid. Een karakteristieke Steeneik van formaat maakt duidelijk dat er ook over de beplanting is nagedacht.

Fraaie details laten vakwerk zien. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en naast nieuwe materialen geven authentieke klassieke elementen extra uitstraling.