Tuinstyling

Maak uw tuin compleet

We richten uw tuin in tot in de kleinste details. We maken daarbij gebruik van hoogwaardige merken die u desgewenst samen met ons kunt gaan bekijken bij geselecteerde leveranciers uit het topsegment waarmee we met veel vertrouwen en plezier samenwerken.

 

  • Buitenkeukens
  • Meubels
  • Verlichting
  • Potterie
  • Zonwering
  • en meer…

 

Laat u inspireren door Buro Buitenlust voor een sfeervol Tuinontwerp. Neem voor informatie contact met ons op. Ronald Lambie: 06-36 137 721

Isaura de Jong – Suikerman

Ik ben Isaura de Jong – Suikerman, styliste pur sang en eigenaar van Styling Staat.

Afgestudeerd aan de Allround HBO Styling Academie Artemis te Amsterdam.

 

Puur, werelds en chic

In mijn werk als tuin- en interieurstyliste ben ik er om uw woongeluk te vergroten.

Dit doe ik door eenheid, harmonie en persoonlijkheid toe te voegen passend binnen de woonwensen. Bepaalde elementen die veel in mijn werk terugkomen zijn puur, werelds en chic. Elementen die eigenheid, sfeer en karakter geven. Al sinds mijn jeugd kom ik regelmatig op Ibiza waar ik veel inspiratie vandaan haal.

 

Verbinding tussen binnen en buiten

Een aantal jaar geleden zag ik een nieuwe ontwikkeling ontstaan op het gebied van wonen.

De behoefte om de woonruimte te verlengen met de tuin of dakterras om zo de verbinding van binnen naar buiten te maken.

Ik ben daardoor mijn horizon gaan verbreden om ook tuinstyling aan te bieden dat toen een relatief nieuw concept was en dat nu niet meer weg te denken is.

 

Een extra dimensie voor uw tuin

Met tuinstyling geeft u een extra dimensie aan uw tuin en uw terras. Mooie meubels en accessoires brengen extra schoonheid, luxe en comfort in uw tuin zodat u optimaal kunt genieten van de tijd die u in de tuin doorbrengt.

 

Het is me een genoegen om samen met Ronald van Buro Buitenlust onze vakkennis en creatieve krachten te bundelen om exclusieve tuinstyling aan te bieden en u een optimaal woongenot te bezorgen!