Vakantiepark Ter Spegelt

  • Terreininrichting recreatieparken
  • Terreininrichting recreatieparken
  • Terreininrichting vakantieparken
  • Pumptrack recreatie en sportterreinen
  • Pumptrack recreatie en sportterreinen

About This Project

Herinrichting vakantiepark Ter Spegelt

Vakantiepark Ter Spegelt is gestart met de uitvoering van het landschappelijk ontwerp aan de Postelse weg in Eersel.  Inmiddels is de grootste pump-track van de Benelux in gebruik genomen.  Er is een begin gemaakt met de renovatie van de midgetgolfbaan. Tevens zal aan de Postelseweg een bijzonder dierenverblijf gerealiseerd worden. In het voorjaar van 2017 wordt het volledige project opgeleverd.

 

Het landschappelijk plan sluit goed aan bij de omgeving van het vakantiepark. Met natuurlijk ogende beplanting en materialen worden de nieuwe voorzieningen opgenomen in het landschap. Tevens worden vaste planten-borders aangelegd die wat bloei betreft zijn afgestemd op de vakanties waarin de meeste gasten aanwezig zijn. De Kempen in Brabant is een wandel- en fietsgebied bij uitstek. Aan de overkant van het park biedt een natuurpoort toegang tot de Cartierheide. Hier starten diverse mountainbikeroutes en een ruiterpad.

 

Genieten van lekker eten & drinken na een tocht door dit mooie en natuurrijke grensgebied? Daar is De Keizer eten & drinken de perfecte locatie voor!  Op het zonnig terras, op de veranda bij het haardvuur of in het restaurant.

Camping van het jaar

Naast het mooie natuurgebied, zijn er op deze 5-sterren camping allerlei sportieve en recreatieve voorzieningen voor het hele gezin.De camping is uitgeroepen tot BestCamping door ANWB en ADAC. En is in 2015 zelfs door de ANWB verkozen tot Camping van het Jaar! Ook dit jaar is vakantiepark Ter Spegelt weer genomineerd voor Camping van het Jaar 2017. Dit jaar voor de categorie mooiste huuraccommodatie met de super-de-luxe WaterLodges. Echt alles is aanwezig in deze twee verdiepingen tellende lodges. Een comfortabele zithoek, speelruimte voor de kinderen, een eigen badkamer en een compleet ingerichte keuken met vaatwasser. Op het houten privé terras staan een picknicktafel en een loungebank om lekker te chillen. Lekker luieren in je hang-net boven het water met uitzicht over de recreatieplas en wakker worden in een echt hemelbed, dat is kamperen… maar dan net even anders!

 

In het voorjaar worden wilde bloemenmensels ingezaaid achter de waterlodges die de natuurlijke beleving compleet maken.

Date
Category
Groene speelplaatsen, Landschappelijke projecten, Recreatie, Recreatieparken, Vakantieparken