ZWEMBADEN

Date
Category
Exclusieve tuinproducten
About This Project

LOTEC

“Als je de mogelijkheid hebt, gaat er niets boven een privézwembad. Thuis heerlijk ontspannen en tot rust komen. In een omgeving waar je je volledig vertrouwd voelt. Op dát moment dat je wil genieten van de weldadige werking van water op lichaam en geest, zonder dat je de deur uit hoeft”.

 

“Lotec wil iedereen overal -hoe bijzonder de locatie ook- de ervaring bieden om onbevreesd het water in te duiken. Met resultaten die drie keer zuiverder zijn dan het zuiverste bronwater en de laagste kosten per kubieke meter water. Energie en kwaliteitsbewust als wij zijn, weet je dat je voor bijzondere toepassingen bij ons moet zijn”.

 

Lotec levert hoogwaardige maatwerk zwembaden die voorzien kunnen worden van een beweegbare bodem. Op de foto’s hiernaast ziet u een voorbeeld. De bodem kan volledig omhoog gebracht worden met een druk op de knop waardoor een  royaal terras ontstaat. Het gezin van de foto’s hiernaast plaatst wel eens een ping-pong tafel in een laagje water van 10 cm… lekker ping-pongen met de voeten in het water. In de winter kan het zwembad in deze stand als een spiegelvijver gezien worden.

 

www.lotec.nl

 

DIEP WATER

Zwembadspecialist DIEP WATER staat voor hoge kwaliteit en maatwerk. Bart Alards van DIEPWATER is gepassioneerd over hoogwaardige zwembaden. Hij wordt gedreven door de schoonheid van het eindresultaat en door de wensen van de opdrachtgever tot in het kleinste detail in perfectie uit te voeren. En dat levert prachtige zwembaden op. Bovendien is het prettig om Bart in het bouwteam te hebben.

 

www.diepwater.com