Ontwerp terrasoverkappingen

Buro Buitenlust ontwerpt sfeervolle tuinen met een natuurlijke uitstraling. Unieke en persoonlijke tuinen die elk jaar mooier worden.

Ontwerp terrasoverkappingen

Ontwerp van buitenkeuken, poolhouse en terrasoverkapping

Om de tuin zo mooi mogelijk te laten aansluiten op uw woning ontwerpen wij zelf allerlei overkappingen en buitenverblijven. Hierdoor ontstaan persoonlijke en unieke omgevingen met een eigen bijzondere sfeer. Het ontwerpen van een buitenruimte kan veel impact hebben op het tuinontwerp. Huis en tuin komen dichter bij elkaar.  Hierdoor kunt u nog meer genieten van de subtiele overgangen die ontstaan tussen huis en tuin. De mogelijkheden om lekker buiten te zitten worden uitgebreid door het bouwen van een overdekt terras, overkapping of  poolhouse. Omdat deze bouwkundige ingrepen grote impact op de tuin hebben is het belangrijk vooraf goed in beeld te brengen hoe het er uit gaat zien. Met behulp van onze software kunnen wij een zeer reële weergave maken van de nieuwe situatie. U bepaalt zelf hoe ver u het door ons wil laten uitwerken. Het is mogelijk om alleen de bouwkundige contouren aan te geven als dat voor u voldoende is. Maar een complete inrichting van uw overdekte buitenruimte tot en met het de buitenkeuken, het buitenmeubilair en de tuinverlichting behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Buro Buitenlust ontwerpt sfeervolle tuinen met een natuurlijke uitstraling. Unieke en persoonlijke tuinen die elk jaar mooier worden.

Voor een opdrachtgever in Luycksgestel ( Noord Brabant) is het terras achter het huis met een nieuw te bouwen overkapping in beeld gebracht. Omdat dit nog in te richten tuingedeelte zeer sfeerbepalend is, is de 3D wat verder uitgewerkt. De bloemen en plantensoorten die worden weergegeven zijn de soorten die opgenomen zijn in het beplantingsplan.

Buro Buitenlust ontwerpt sfeervolle tuinen met een natuurlijke uitstraling. Unieke en persoonlijke tuinen die elk jaar mooier worden.Wellnes tuinontwerp met zwembad en poolhouse

Onlangs is deze tuin met zwembad gerealiseerd in de omgeving van Venlo (Noord Limburg). De 3D geeft een eenvoudig maar reëel beeld van de te verwachten situatie.

Zwembad tuinontwerp 3DPict30Pict29

Het ontwerp van dit zwembad voor een opdrachtgever in Susteren (midden Limburg) is mee genomen in het tuinontwerp. Het volledig overdekte zwembad wordt omringd door de tuin. Grote glazen puien geven jaarrond het gevoel dat je buiten zwemt. Het terras met de pergola achter het binnengedeelte kan als zwembadterras gebruikt worden door de glazen schuifpui te openen.

 

Buro Buitenlust ontwerpt sfeervolle tuinen met een natuurlijke uitstraling. Tuinen die elk jaar mooier worden.Terrasoverkappingen

Dit landelijke loungeterras in Oirschot is geheel ontworpen in de stijl van huis en tuin. Een heerlijke plek om te genieten van de avondzon…

 

TerrasoverkappingenLandelijke tuin Noord BrabantModern landelijk tuinontwerp

Voordat de tuin werd gerealiseerd is deze authentieke klassiek landelijke kapschuur gerealiseerd in Luycksgestel

Buro Buitenlust ontwerpt sfeervolle tuinen met een natuurlijke uitstraling. Unieke en persoonlijke tuinen die elk jaar mooier worden.

Wij zijn inmiddels tien jaar actief in de regio Noord Brabant. In Noord Brabant zijn dan ook de meeste tuinen gerealiseerd. Omdat we sinds 1 januari 2016 ook gevestigd zijn in Leiden en Maastricht heeft ons werkgebied zich verder uitgebreid naar de Randstad en Zuid Limburg. We werken al jaren samen met diverse hoveniersbedrijven uit heel Nederland. Deze speciaal geselecteerde hoveniersbedrijven weten onze kwaliteitsstandaard te waarderen en vorm te geven. Al deze bedrijven communiceren uitvoerig met de opdrachtgever en de tuinarchitect waardoor het tuinontwerp gerealiseerd wordt zoals het bedoeld is.

U kunt op allerlei manieren gebruik maken van onze dienstverlening.  Graag komen we bij u in de tuin kijken en denken we mee over uw tuinplannen. Vervolgens zijn er diverse mogelijkheden om ideeën verder uit te werken. Kijkt u eens naar onze werkwijze. Tevens bieden we u de mogelijkheid om het tuinontwerp uit te werken op basis van drie variaties: Basis, compleet en exclusief. Voor meer informatie over onze prijzen klikt u hier   Wij denken graag met u mee zodat uw investeringen in de tuin veel tuingeluk zullen opleveren.