Tuinverlichting

Tuinverlichting

Hoogwaardig en exclusief  tuinontwerp met sfeervolle tuinverlichting

Wanneer u uw tuin laat ontwerpen bepaalt u zelf hoe ver u daar in wilt gaan. Met een eenvoudig maar helder creatief tuinontwerp van Buro Buitenlust kunt u zelf verder aan de slag.  Wanneer u het volledig ontwerp bij ons laat maken wordt nagedacht over elk detail. Zo ontstaat een totaalbeleving waar u het hele jaar plezier van heeft. Materialen en planten vormen een geheel en elke keuze die gemaakt wordt versterkt de sfeer in uw tuin.

Tuinverlichting kan een waardevolle bijdrage leveren aan uw tuinbeleving. Uw lichtbehoefte bepalen voor uw tuin is de eerste stap. Enerzijds praten we over functionele verlichting. Verlichting die er bijvoorbeeld voor zorgt dat u ‘s avonds veilig en comfortabel de weg naar uw voordeur weet te vinden. Anderzijds is er de sfeerverlichting die het huis en de tuin op een bijzondere manier aanlicht. Houd bij het bepalen van de lichtbehoefte rekening met de zichtlijnen in uw tuin. Verder is het aan te bevelen de lichtintensiteit af te wisselen door te kiezen voor fel en zacht licht. Houd het verlichtingsplan subtiel en interessant door ook voldoende plekken donker te laten.

Door lichtcirkels aan te geven op uw tuinontwerp kunt u bepalen welke verlichting nodig is om in de lichtbehoefte te voorzien. Voor een mooi lichtbeeld is het vaak raadzaam om verschillende soorten tuinverlichting te combineren. U kunt kiezen uit verschillende armaturen. Veel gebruikte armaturen zijn toortsen, spots en grondspots. Ook up-en downlights zijn interessant om een muur of schutting mooi aan te lichten.

Tags: