Tuinen ontwerpen als ambacht

Moderne poolhouse

Tuinen ontwerpen als ambacht

Onderscheidend door details

Elke tuin die wordt opgeleverd is een uniek object.  Het resultaat van een proces samen met de opdrachtgevers en alle betrokken uitvoerende partijen.

Optimaal gebruik makend van aanwezige bouwkundige elementen, schaduw aflomstig van karakteristieke bomen, een doorkijkje naar het omliggend landschap, bomen op aangrenzende percelen, … ontstaan de eerste ideeën vaak al op locatie.

Meestal is er een helder wensenlijstje bij de opdrachtgevers.

Een zwemvijver of een zwembad met bijpassend poolhouse kunnen veel plezier in de tuin brengen. Als zulke investeringen worden overwogen is een goede voorbereiding veel waard.

Hoe positioneer je het zwembad en het poolhouse? Slimme keuzes zullen leiden tot meer plezier en een lagere energierekening.

Met grote zorgvuldigheid worden de wensen van de opdrachtgevers geïnventariseerd. Vanaf de aanvang van het proces zoek ik naar unieke invalshoeken voor het tuinontwerp.

Op basis van inzicht en ervaring bekijk ik combinaties van materialen en planten die juist op deze plek tot hun recht zullen komen.

Een tuinontwerp van Buro Buitenlust is maatwerk.

Daarom werken we stap voor stap toe naar de gewenste situatie. Elke fase van het tuinontwerp wordt uitvoerig gepresenteerd en toegelicht zodat u de gelegenheid krijgt om uw droomtuin stap voor stap tot stand te zien komen. Er is gedurende het proces voldoende ruimte om na te denken over uw tuin en te reageren op de voorstellen.

Wanneer de tuin gerealiseerd wordt door vakkundige hoveniers en andere aannemers is dat uiteraard een grote verrassing als het ontwerp daadwerkelijk tot leven komt. Anderzijds hebben we ervoor gezorgd dat de verrassing minder groot is door een goede voorbereiding.

De eerste stap naar een mooi buitenleven begint bij Buro Buitenlust.

Tags: