Tuinontwerp met zwembad

Tuinontwerp met zwembad

Zwembad in de tuin

Als u besloten heeft om een mooi zwembad te realiseren in uw tuin, zullen de volgende vragen herkenbaar zijn:

Hoe gaan we het zwembad positioneren? Hoe groot moet het zwembad worden? Welke voorzieningen willen we nog meer realiseren rond het zwembad? Een buitendouche, jaccuzzi, of een compleet poolhouse? Zo wordt het al snel een complex en omvangrijk project.

Wij staan u graag bij in dit traject en denken met u mee mee op basis van onze kennis en ervaring.

Tuinontwerp

Veelal wordt het zwembad onderdeel van een nieuw tuinontwerp. Dat geeft uiteraard mogelijkheden en alles kan optimaal op elkaar afgestemd worden. Toch is het zeker ook een mogelijkheid om aan te sluiten op aanwezige voorzieningen. Als u erg gelukkig bent met bepaalde onderdelen van de tuin, dan kunnen die mogelijk behouden blijven.

Klimaat

Door ook aan de toekomst te denken, kunnen wellicht een aantal voorzieningen gecombineerd worden. Dat is goed voor het klimaat, maar zeker ook voor u en voor uw portemonee. Door ruim  voldoende buffers te creëren voor overtollig water, door het aanbrengen van zonnepanelen of door toekomstbestendige beplantingen te realiseren krijgt u een echte GROENE tuin.

Onze experts

We begrijpen dat als u serieuze plannen heeft, u daar vakkundige vakmensen bij wil betrekken. Door onze ervaring met complexe projecten, is een selectie ontstaan van betrouwbare partners. Samen gaan we tot het uiterste voor onze opdrachtgevers. We spreken elkaars taal en weten elkaar te vinden wanneer dat nodig is. Hierdoor verlopen projecten soepel en efficiënt. Door middel van een bouwvergadering zorgen we ervoor dat iedereen weet wat er verwacht wordt en worden er heldere afspraken gemaakt. U als opdrachtgever weet wat er gaat gebeuren en wordt op de hoogte gehouden van de vorderingen. Als het onverwachts anders gaat lopen, brengen we u hiervan tijdig op de hoogte.

Vrijblijvende kennismaking

Bent u enthousiast en wilt u eens verder praten? Graag komen we vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en kennis te nemen van uw plannen. U houdt hier altijd een goed advies aan over.

Buro Buitenlust – De eerste stap naar een mooi buitenleven-

Tags: