Tuinontwerp Leiden

Buro Buitenlust ontwerpt sfeervolle tuinen met een natuurlijke uitstraling. Unieke en persoonlijke tuinen die elk jaar mooier worden.

Tuinontwerp Leiden

De tuinontwerpers van Buro Buitenlust Tuinontwerp nu ook tuinen in Leiden

Sinds januari 2016 hebben wij onze deuren geopend in Leiden.

Een tuinontwerp van Buro Buitenlust is doordacht tot in detail. Onze tuinontwerpen passen altijd goed in hun omgeving. We maken tuinen voor mensen. Daarom gaat onze eerste aandacht altijd uit naar onze opdrachtgevers. Wie zijn deze mensen, hoe leven ze, waar houden ze van en en hoe brengen ze graag hun vrije tijd door. De aandacht die we schenken aan onze opdrachtgevers en aan het tuinontwerp zorgt keer op keer weer voor onderscheidende tuinen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Elk hoekje van de tuin  brengen we tot leven.

Onlangs hebben we een tuin gerealiseerd voor mensen die hun vrije tijd graag doorbrengen in de natuur. Ze reizen regelmatig naar nieuwe natuurgebieden om daar lange wandeltochten te maken. Thuis willen ze ook kunnen genieten van de natuur. Het ontwerp van hun huis voorziet in deze behoefte. Grote raampartijen geven vrij zicht op de tuin. Het tuinontwerp met een veelvoud aan bloeiende planten geeft jaarrond een natuurlijk beeld. Er zijn verschillende persoonlijke verwijzingen naar hun bekende natuurgebieden in de tuin opgenomen.

Voor een andere opdrachtgever hebben we onlangs hun tuin het landelijke karakter terug gegeven. De tuin was modern en strak ingericht in een landelijke omgeving. Huis en tuin vormden onvoldoende een samenhangend geheel in de omgeving. Omdat er behoefte bestond aan bloeiende planten zijn grote vaste planten borders aangelegd. Tevens is er een moestuin met een klassieke opzet gerealiseerd. Omdat de tuin een forse oppervlakte heeft is er voor gezorgd dat grote delen van de tuin onderhoudsarm zijn ingericht. De sloot die door de tuin loopt is voorzien van een oeverbeplanting zodat de slootkanten niet constant gemaaid hoeven te worden.

Buro Buitenlust ontwerpt sfeervolle tuinen met een natuurlijke uitstraling. Unieke en persoonlijke tuinen die elk jaar mooier worden.