Tuinontwerp kleine tuinen

Tuinontwerp kleine tuinen

Voor een hoogwaardig, uniek en persoonlijk Tuinontwerp voor kleine tuinen neemt u contact op met Buro Buitenlust

Voor kleine tuinen is een goed doordacht tuinontwerp nog belangrijker dan voor grote tuinen. Elk detail is belangrijk. Ontwerpen op de vierkante meter is een uitdaging waarbij elke ingreep toegevoegde waarde moet hebben. Een tuinontwerp voor kleine tuinen is dan ook zeker geen overbodige luxe. Omdat de tuinen steeds kleiner worden zijn ze een duidelijk verlengstuk van het huis geworden en worden ze steeds vaker als buitenkamer ingericht. De relatie met het huis is bij een kleine tuin dus nog belangrijker. De toepassing van materialen buiten dient naadloos aan te sluiten op de binnen-inrichting van het huis. Door huis en tuin samen te laten komen wordt je huis ruimtelijker beleefd en geniet je het hele jaar door van je tuin. Met een overkapping is het mogelijk om het tuinseizoen lekker op te rekken.

Wij bieden niet alleen een tuinontwerp aan, maar een compleet begeleidingstraject voor een vaste vooraf bepaalde prijs. Omdat we ons bewust zijn van de niet alledaagse keuzes die gemaakt moeten worden, vinden we deze begeleiding van groot belang. Huizenbezitters leggen een nieuwe tuin aan voor een lange periode. De tuin wordt steeds meer verlengstuk van het huis en dient dan ook toegevoegde waarde te bieden aan het huis. Wij ontwerpen zorgvuldig op de drie peilers Opdrachtgever, Huis en Omgeving.

Daarom maken wij unieke en persoonlijke tuinen. Tuinen die elk jaar mooier worden. Tuinen die gaan leven en een geheel vormen met het huis en de omliggende omgeving. Dat wilt u toch ook?

Voor jarenlang tuinplezier is het zeer de moeite waard, maar vooral een leuk en boeiend proces om samen met ons de voorbereidingen te treffen voor uw nieuwe tuin. Uw uitgaven worden investeringen in de uitvoeringsfase als deze gebaseerd zijn op een goed en helder plan. Tevens informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden van de uitvoering. Door middel van een duidelijk ontwerp en visualisaties begeleiden we u stapsgewijs naar uw nieuwe tuin.