Exclusief tuinontwerp Nijmegen

Exclusieve villatuin met zwembad in Eindhoven

Exclusief tuinontwerp Nijmegen

Voor een , uniek en hoogwaardig tuinontwerp in Nijmegen neemt u contact op met Buro Buitenlust

Een vakkundig tuinontwerp is de eerste stap naar een heerlijk buitenleven. In de eerste fase van het tuinontwerp worden uw wensen geïnventariseerd en vertaald in een schetsontwerp. Uw persoonlijke beleving, levensstijl en functionele wensen zijn daarbij het uitgangspunt.  We kijken zorgvuldig naar architectuur, interieur en woonomgeving voordat we aan de slag gaan met het schetsontwerp.

Door projecten turn-key aan te bieden weten we onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen. We hebben een duurzame en reeds jarenlange succesvolle samenwerking met uitvoerende partijen in alle disciplines van de tuin. Naast enkele zorgvuldig geselecteerde hoveniersbedrijven, hebben we mooie projecten gerealiseerd met onze zwembadbouwers en leveranciers van luxe overkappingen en buitenkeukens. Ieder zet zijn eigen expertise in om er een toptuin van te maken. In een bouwvergadering brengen we alle partijen samen en worden er heldere afspraken gemaakt.

We kunnen het plaatje voor u compleet maken door de tuin te laten stylen door onze styliste. Met uitsluitend mooie producten van de meest gerenommeerde merken maken we een onbezorgde tuinbeleving voor u compleet.

Buro Buitenlust– de eerste stap naar een mooi Buitenleven-