Tuinontwerp Eindhoven

Tuinontwerp exclusieve tuinen die elk jaar mooier worden

Tuinontwerp Eindhoven

 

Voor een hoogwaardig, uniek en persoonlijk tuinontwerp neemt u contact op met Buro Buitenlust

Wij bieden niet alleen een uniek en persoonlijk tuinontwerp in Eindhoven aan, maar een compleet begeleidingstraject voor een vaste vooraf bepaalde prijs. Omdat we ons bewust zijn van de niet alledaagse keuzes die gemaakt moeten worden, vinden we deze begeleiding van groot belang. U legt straks een nieuwe tuin aan voor een lange periode. De tuin wordt steeds meer verlengstuk van het huis en dient dan ook toegevoegde waarde te bieden aan het huis. Wij ontwerpen zorgvuldig op de drie peilers Opdrachtgever, Huis en Omgeving.

Daarom maken wij unieke en persoonlijke tuinen. Tuinen die elk jaar mooier worden. Tuinen die gaan leven en een geheel vormen met het huis en de omliggende omgeving. Dat wilt u toch ook?

Voor jarenlang tuinplezier is het zeer de moeite waard, maar vooral een leuk en boeiend proces om samen met ons de voorbereidingen te treffen voor uw nieuwe tuin. Uw uitgaven worden investeringen in de uitvoeringsfase als deze gebaseerd zijn op een goed en helder plan. Tevens informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden van de uitvoering. Door middel van een duidelijk ontwerp en visualisaties begeleiden we u stapsgewijs naar uw nieuwe tuin.

Buro Buitenlust ontwerpt sfeervolle tuinen met een natuurlijke uitstraling. Unieke en persoonlijke tuinen die elk jaar mooier worden.

 

U kunt bij ons kiezen voor een modulair ontwerp. Daarmee bepaalt u zelf hoe ver u wilt gaan met de inrichting van uw tuin. De basis is een uniek, creatief en persoonlijk ontwerp op maat. En dat vormt straks de ruggengraat van uw tuin. Daarna komt de invulling.

Om het u gemakkelijk te maken hebben we drie pakketten voor u samengesteld; Basis, Compleet en Exclusief. Klik hier voor meer informatie over deze drie aantrekkelijke pakketten.

Heeft u een kleine tuin, dan kunt u vanaf 390,00 euro exclusief btw al een uniek tuinontwerp laten maken.

Ook maken we graag een aanbod voor u op maat wanneer u eigen wensen heeft ten aanzien van de inhoud van het ontwerp.

Wij ontwerpen tuinen in heel Nederland. De meeste projecten zijn uitgevoerd in Noord Brabant, Limburg en de Randstad. Dus neem gerust contact met ons op als u zoekt naar Tuinontwerp Eersel, Bergeijck, Aalst-Waalre, Veldhoven, Helmond, Geldrop, Valkenswaard.