Tuinontwerp als investering

Tuinontwerp als investering

Een goed tuinontwerp is een investering die zich vaak al snel terug verdient. Bij het maken van een tuinontwerp wordt u stap voor stap begeleid in het maken van de juiste keuzes om uw droomtuin te realiseren. Uw wensen worden vertaald naar praktische keuzes die leiden tot een sfeervolle, duurzame tuin met karakter waar u lang van kunt gaan genieten. Wij hebben voor u eens op een rij gezet waarmee deze kostenvoordelen behaald kunnen worden in het ontwerpproces. Daarmee laten we zien dat een tuinontwerp ook kostenbesparingen kan opleveren als u de tuin door ons laat ontwerpen. Deze kostenvoordelen zijn niet zelden groter dan de prijs die betaald wordt voor het tuinontwerp. Dat is een prettige bijkomstigheid naast een prachtig en uniek eindresultaat.

Creatieve focus

Omdat wij als ontwerp- en adviesbureau dagelijks met frisse energie nieuwe ontwerpen oppakken, kunnen we ons maximaal focussen op dat wat wij het liefste doen. Mooie tuinen bedenken en uitwerken met behulp van specialistische software. Dankzij deze focus doen wij ons werk beter, sneller en efficiënter en bieden we telkens een uniek eindresultaat. U ontvangt gedurende het ontwerpproces visualisaties die een zeer goed beeld geven van het eindresultaat.

Onafhankelijk ontwerp en advies

Als onafhankelijk ontwerp- en adviesbureau staan wij naast onze opdrachtgevers en helpen met het maken van de juiste keuzes met een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Ook ten aanzien van de realisatie geven we uitvoerig advies.  In de uitvoering gaat het al snel om aanzienlijke bedragen die om een zorgvuldige afweging vragen. Wij tekenen niet toe naar een tuin waar we zelf goed aan verdienen. Ons verdienmodel is gebaseerd op een uurtarief. Door efficiënt te werken als gevolg van kennis, ervaring, gedrevenheid en de inzet van juiste middelen kunnen we een scherpe prijs aanbieden. Voorop staat een ultiem eindresultaat voor onze opdrachtgevers.

 Gefaseerde uitvoering en onderhoud na aanleg

Het planmatig opknippen van de tuin voor een gefaseerde realisatie biedt vaak interessante kostenvoordelen. Gedurende het ontwerpproces  denken we voortdurend na over de uitvoering en over het onderhoud dat na de aanleg periodiek blijft terug komen. Kennis en ervaring die we hebben opgedaan in het (semi)openbaar groen heeft tot concepten geleid die we ook toepassen op privétuinen. “Beheerbewust ontwerpen” is ook voor de particuliere opdrachtgever met een druk leven een dankbaar en kostenbesparend concept.

Materiaalkeuze

Elk materiaal heeft voor-en nadelen en specifieke eigenschappen die goed te combineren zijn met andere materialen. Het juiste materiaal op de juiste plek toepassen zorgt voor een duurzaam eindresultaat waar u jaren lang van kunt genieten. Het aanbrengen van het materiaal is de volgende stap.

Uitvoerende partijen

Omdat wij dagelijks tuinen realiseren hebben we veel ervaring met uitvoerende partijen. Allround bedrijven als hoveniers, grondverzet-bedrijven en stratenmakers maar ook bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in authentieke houtbouw, maatwerk met cortenstaal of exclusieve tuinverlichting. Wij zorgen er altijd voor dat u meerdere offertes kunt opvragen bij vergelijkbare bedrijven. Omdat wij in het ontwerp voorzien in nauwkeurige specificaties kunnen offertes goed met elkaar vergeleken worden. De uitvoering rechtstreeks onderbrengen bij de juiste partij kan kostenbesparingen opleveren omdat er geen derde partij aan verdient.

Tot slot

Samengevat zijn wij vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering van de tuin uw partner. Wij ontwerpen en adviseren waardoor het toewerken naar een nieuwe tuin door opdrachtgevers als een zeer plezierig en bevredigend proces wordt ervaren met een fantastisch eindresultaat waar u vele jaren plezier aan gaat beleven. Wij creëren ook voor u een unieke en persoonlijke tuin die elk jaar mooier wordt.

Tags: