Tuinarchitect Uden

Exclusieve tuin woonboerderij landgoed Limburg

Tuinarchitect Uden

Bent u op zoek naar een tuinarchitect in Uden?

Buro Buitenlust is al weer meer dan vijftien jaar actief in de regio Noord Brabant en nu ook in Uden. In de afgelopen vijftien jaar is een grote verscheidenheid aan tuinen gerealiseerd. Aan elke tuin ligt een sterk tuinontwerp ten grondslag. Wij maken graag maatwerk en zetten ons elke keer weer volledig in voor de tuin die we op dat moment onder handen hebben. Persoonlijke tuinen maken begint voor ons door ons te verdiepen in de opdrachtgever.

Niet zelden bestaat de opdrachtgever uit meerdere personen. En ook al begint het gesprek met “ons pap en ons mam” aan tafel….  als de eerste tuintekeningen ter tafel komen, verschijnen de kinderen vanzelf. Meestal wordt met enthousiasme gereageerd op de tuinplannen…en worden 1. de trampoline, 2. de ruimte om te voetballen en (misschien) 3. het zwembad / zwemvijver even gecheckt. Ok, komt goed!… en weg zijn ze weer.

Een Mooi tuinontwerp is uiteraard een vanzelfsprekend uitgangspunt, maar een functioneel en praktisch tuinontwerp voor alle gebruikers vraagt om inzicht en ervaring. Een samenstelling van twee werkende dertigers vraagt om heel andere uitgangspunten dan een groot gezin met hond en regelmatig aanwaaiende vriendjes en vriendinnetjes. De kunst is om binnen de uitgangspunten een tuin mooi te maken en te hóuden. Dat vraagt om keuzes maken en een eerlijk verhaal.

Tuinen kunnen elk jaar mooier worden. Dat vraagt om vooruit kijken, om de juiste keuzes van materialen en planten. Onderhoud van groot belang. Het vraagt vakmanschap en plantenkennis om de tuin te begeleiden naar het gewenste eindbeeld. Daarom informeren we vooraf wie de tuin gaat onderhouden. We kunnen dan een tuin ontwerpen die past bij de verwachtingen van de opdrachtgever.

 

Exclusieve tuin woonboerderij landgoed LimburgExclusieve tuin woonboerderij landgoed Limburg