Tuinarchitectuur

Op zoek naar een tuin-/landschapsontwerper?

Elke tuinarchitect of tuinontwerper heeft zijn eigen visie. Een tuin inrichten is heel persoonlijk. De tuin wordt steeds belangrijker in ons drukke leven. We willen een fijne tuin om uit te rusten. Een tuin om vrienden en familie te ontvangen. Een tuin om van te genieten. Waar wordt u blij van als u aan een nieuwe tuin denkt? Een goed ontworpen tuin is een duurzaam bezit en moet vele jaren mee kunnen.

 

Elk jaar mooier
Bij Buro Buitenlust gaan we voor een goed ontwerp. Een goed ontworpen tuin wordt elk jaar mooier. Sfeer ontstaat niet in één jaar tijd. Bomen en vaste planten moeten zich goed kunnen ontwikkelen. Een boom die op de juiste plek staat en vrij kan uitgroeien is een lust voor het oog. Wij zorgen voor de uitgangspunten en randvoorwaarden om de natuurlijke ontwikkeling van een tuin mogelijk te maken.

 

Advies
Wij zien het tuinontwerp niet als een afzonderlijke opdracht. Mensen die door ons een tuin laten ontwerpen willen hun droomtuin realiseren. In dat proces is een tuinontwerp de eerste stap. Naast het maken van het ontwerp adviseren wij over de aanleg. We helpen u graag keuzes te maken zodat uw investering zo veel mogelijk genot en gebruiksgemak oplevert.

 

Kennismaking
Wij vinden de eerste kennismaking erg belangrijk. Voordat we aan de slag gaan met een tuinontwerp wordt er een uitgebreide inventarisatie gemaakt van uw wensen en de locatie. Op basis van deze eerste kennismaking wordt door Buro Buitenlust een offerte op maat gemaakt.

 

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met:
Ronald Lambie: 06-36 137 721

Als u gaat zoeken naar een tuinontwerper of tuinarchitect is het volgende belangrijk:

Een persoonlijke klik met de tuinarchitect is een voorwaarde om uw wensen goed vertaald te zien worden in uw eigen unieke tuin.

Projecten die u aanspreken geven een goed beeld van de stijl(en) waar de tuinarchitect mee uit de voeten kan.

Opleidingsniveau en ervaring van de tuinarchitect

Advies met betrekking tot de kosten van de tuinaanleg.

Een heldere offerte met een omschrijving van de overeengekomen werkzaamheden.

Duidelijke algemene voorwaarden.