Tuinontwerp exclusieve tuinen

Exclusieve tuin bij huis in Ibiza Style

Tuinontwerp exclusieve tuinen

Maatwerk met passie en vakmanschap

U wilt het maximale halen uit uw tuin.

Een sfeervolle buitenruimte, de grenzen tussen binnen en buiten laten vervagen, het buitenseizoen verlengen, zwemmen in eigen tuin, ….. de beste plekken creëren met zonovergoten terrassen en lommerijke schaduw, bloeiende borders die elkaar afwisselen, …. loungeplekken waar u zelf van kunt genieten, maar waar uw kinderen ook graag ‘s avonds met vrienden gebruik van maken, een vijver die de bomen uit de omgeving spiegelt,…. een tuin kan veel te bieden hebben. Van rustpunt in de drukte van alledag tot ontmoetingsplek voor vrienden en familie…. voor de beste momenten met uw kinderen.

Elke opdrachtgever heeft een uniek wensen- en eisenpakket voor zijn droomtuin.

Wij beginnen met een bezoek aan huis en horen graag waar u enthousiast van wordt als u denkt aan uw droomtuin. Meestal hebben we te maken met een samengesteld opdrachtgeverschap, twee of meer opdrachtgevers dus. We nodigen u graag uit om aan te geven hoe uw droomtuin er ongeveer uitziet. Ook als uw eigen tuinwensen volledig afwijken van de wensen van uw partner. Het lukt ons telkens weer om deze verschillen te overbruggen in een tuinontwerp waar u zich beiden in zult herkennen.

Om een mooie tuin te ontwerpen die in de praktijk gaat werken is een zorgvuldige analyse van de plek een belangrijke voorwaarde. Hoe staat het huis op het perceel, welke invloed hebben de zon en de wind op de verschillende plekken in de tuin. Waar kunnen het beste terrassen gerealiseerd worden om zowel te kunnen genieten van de ochtendzon, als ook van de avondzon?

Graag kijken we met uw toestemming binnen in huis even rond om te kijken welke keuzes gemaakt zijn voor het interieur. Ook dat inspireert ons en zullen we verwerken in het ontwerp van de tuin.

Houdt u zelf van een bepaalde stijl of heeft u een favoriete vakantiebestemming, laat het ons weten.

Al deze input nemen we mee bij het maken van het ontwerp… dat leidt tot verrassende en unieke tuinen. Tuinen die met de tijd mooier worden omdat er zorgvuldig nagedacht is over de structuur en over het eindbeeld. Graag gaan we samen met u op weg naar een nieuwe tuin.

Kijk eens in ons Portfolio voor inspirerende tuinen.

 

Buro Buitenlust – De eerste stap naar een mooi buitenleven-

Tags: