Tuinarchitect Eindhoven

Tuinontwerp met zwembad en poolhouse

Tuinarchitect Eindhoven

Modern poolhouseTuinontwerp met zwembadTuinontwerp moderne architectuur

Bent u op zoek naar een tuinarchitect in Eindhoven?

Als tuinarchitecten van Buro Buitenlust zijn we al weer meer dan vijftien jaar actief in de regio Eindhoven. In die tien jaar is een grote verscheidenheid aan tuinen gerealiseerd. Aan elke tuin ligt een sterk tuinontwerp ten grondslag. Wij maken graag maatwerk en zetten ons elke keer weer volledig in voor de tuin die we op dat moment onder handen hebben. Persoonlijke tuinen maken begint voor ons door ons te verdiepen in de opdrachtgever.

Niet zelden bestaat de opdrachtgever uit meerdere personen. En ook al begint het gesprek met ons pap en ons mam aan tafel….  Als de eerste tuintekeningen ter tafel komen, verschijnen de kinderen vanzelf. Meestal wordt met enthousiasme gereageerd op de tuinplannen…want wie wil er nou geen zwembad in de tuin. De kinderen van deze opdrachtgevers zijn zulke bofkonten.

Uiteraard is een zwembad heel bijzonder en een aanwinst voor het hele gezin. Maar niet zelden is het een aanwinst voor de buurt. Een oogje in het zeil houden blijft nodig…maar voor de rest vermaken de kinderen zich uitstekend zelf. Als tuinarchitect zie je opeens zo veel meer in de tuin dan je had ingetekend. Een trampoline, badhanddoeken, zwemtassen, duikbrillen, flippers enz. enz….

De ouders kijken glimlachend toe…. Als de kinderen lol hebben, hebben zij het ook. En gelukkig is de tuin ontworpen voor meerdere opdrachtgevers. Dus als de ouders straks een feestje geven op het terras bij het zwembad wordt het speelgoed even opgeborgen. De tuinverlichting gaat aan, het kacheltje in het poolhouse wordt aangestoken en de hapjes en de wijn worden geserveerd rond het zwembad.

Van de opdrachtgever kregen we de volgende reactie bij deze eerste foto’s: Het is een sprookje, we zijn echt super blij met jouw ontwerp!!

En natuurlijk zijn wij weer trots en tevreden. Het poolhouse is een eigen ontwerp en ook de bouwkundige elementen in het tuinontwerp zijn ontworpen door Buro Buitenlust.

Hovenier Hermans uit Horst heeft de tuin wederom vakkundig gerealiseerd.