Tuinontwerp ‘s-Hertogenbosch

Exclusieve villatuin met zwemvijver

Tuinontwerp ‘s-Hertogenbosch

Woont u in ‘s-Hertogenbosch of omgeving ‘s-Hertogenbosch en wilt u  een vakkundig tuinontwerp laten maken voor uw droomtuin?

Neem dan eens een kijkje in ons gevarieerd porfolio. We realiseren exclusieve tuinen in ‘s-Hertogenbosch voor uiteenlopende opdrachtgevers:

  • Landelijke tuinen ‘s-Hertogenbosch
  • Stadstuinen ‘s-Hertogenbosch
  • Villatuinen ‘s-Hertogenbosch
  • Bijzondere projecten

De tuin wordt steeds belangrijker in ons drukke leven. Tot rust komen, opladen en weer geïnspireerd  worden…. Genieten aan huis in uw eigen sfeervolle buitenruimte. Vanuit dit besef ontwerpen wij met veel plezier een persoonlijke tuin voor u waar u van zult genieten. U zult voelen dat de tuin voor u gemaakt is. Elke tuin die door Buro buitenlust wordt opgeleverd is uniek.  Het resultaat van een zorgvuldig proces samen met de opdrachtgevers en alle betrokken uitvoerende partijen uit de omgeving van Uden.

Stap voor stap op weg naar een tuin in ‘s-Hertogenbosch die elk jaar mooier wordt

We begeleiden u stap voor stap op weg naar uw droomtuin. Elke fase van het tuinontwerp wordt uitvoerig gepresenteerd en toegelicht zodat u de gelegenheid krijgt om uw tuin stap voor stap tot stand te zien komen. Er is gedurende het proces ruim voldoende ruimte om na te denken over uw toekomstige tuin en te reageren op de voorstellen. Onze insteek is een tuin voor de toekomst die elk jaar mooier wordt. Daar mag goed over worden nagedacht.

Wij beginnen het proces van een tuinontwerp met een bezoek bij u aan huis in ‘s-Hertogenbosch en horen graag waar u enthousiast van wordt als u denkt aan uw nieuwe tuin.

Meestal is er een helder wensenlijstje bij de opdrachtgevers.

  • Een sfeervolle buitenruimte;
  • zwemmen in eigen tuin;
  • het buitenseizoen verlengen;
  • een mooie esthetische verbinding tussen binnen en buiten….

De beste plekken om te loungen creëren we afwisselend in lommerijke schaduw of op zonovergoten terrassen,  met bloeiende borders die elkaar afwisselen. Loungeplekken waar u zelf van kunt genieten, maar waar uw kinderen ook graag ‘s avonds met vrienden gebruik van maken,,…. een tuin kan veel te bieden hebben. Van rustpunt in de drukte van alledag tot ontmoetingsplek voor vrienden en familie…. voor de beste momenten met uw kinderen.

Een zwemvijver of een zwembad met bijpassend poolhouse kunnen veel plezier in de tuin brengen. Als zulke investeringen worden overwogen is een goede voorbereiding veel waard.  Hoe positioneer je het zwembad en het poolhouse? Slimme keuzes zullen leiden tot meer plezier en een lagere energierekening.

Om een mooie tuin te ontwerpen die in de praktijk ook praktisch gaat functioneren, is een zorgvuldige analyse van de plek een belangrijke voorwaarde. Hoe staat het huis op het perceel, welke invloed hebben de zon en de wind op de verschillende plekken in de tuin. Waar kunnen het beste terrassen gerealiseerd worden om zowel te kunnen genieten van de ochtendzon, als ook van de avondzon?

Graag kijken we binnen in huis even rond om te zien welke keuzes gemaakt zijn voor het interieur. Ook dat inspireert ons en zullen we verwerken in het ontwerp van de tuin.

Houdt u zelf van een bepaalde stijl of heeft u een favoriete vakantiebestemming, laat het ons weten.

Al deze input nemen we mee bij het maken van het ontwerp… dat leidt tot verrassende en unieke tuinen. Sfeervolle en persoonlijke tuinen die met de tijd mooier worden omdat er zorgvuldig nagedacht is over de structuur en over het eindbeeld. En ook het proces  waarbij u stap voor stap geleid wordt naar een nieuwe tuin wordt door opdrachtgevers als een feestje ervaren.

Een tuin in ‘s-Hertogenbosch aanleggen

Wanneer de tuin gerealiseerd wordt door vakkundige hoveniers en andere aannemers is het uiteraard een grote verrassing als het tuinontwerp daadwerkelijk tot leven komt. Anderzijds hebben we ervoor gezorgd dat de verrassing minder groot is door een goede voorbereiding.

Wij maken unieke en exclusieve tuinontwerpen voor  opdrachtgevers met bijzondere wensen. Altijd maatwerk met hoge kwaliteit. Graag nemen we de tijd om te horen wat uw wensen zijn voor de tuin en wat u belangrijk vind. We zijn ermee vertrouwd mee te denken over de totale buitenomgeving van uw huis. Samen met onze partners creëren we uw persoonlijke droomtuin waar u alleen nog maar van hoeft te genieten.

Bijzondere en unieke leefomgevingen
Met als basis de benodigde opleidingen (HBO+) en ervaring van ruim 15 jaar is inmiddels een buro tot stand gekomen dat maatwerk biedt voor uiteenlopende opdrachtgevers met serieuze plannen. Bijzondere en unieke leefomgevingen, van tuin tot recreatiepark zijn het resultaat van een zorgvuldige en geïnspireerde werkwijze.

Buro Buitenlust – De eerste stap naar een mooi buitenleven-

Tags: