Tarieven exclusief tuinontwerp

Om uw droomtuin te realiseren beginnen we met een kennismakingsgesprek. We nemen de tijd om u beter te leren kennen en om duidelijk te maken wat we voor u kunnen betekenen. Het proces waarbij uw exclusieve maatwerktuin tot stand komt is al een klein avontuur. De ervaring leert dat onze opdrachtgevers hier erg van genieten en dat het een leuke tijd is waarin we elkaar beter leren kennen. En dat leidt tot verrassende en passende resultaten.

Over onze tarieven:

Onze tuinen zijn maatwerk, dus onze tarieven zijn dat ook.

Toch geven we graag vooraf een indicatie van de kosten van een tuinontwerp. We hebben veel ervaring met tuinen van 400-800 m2. De kosten van een ontwerp voor deze tuinen liggen rond de € 3000 excl. btw. U krijgt daarvoor een volledig uitgewerkt tuinontwerp incl. een beplantingsplan. Een 3D tuinontwerp binnen deze categorie kost ongeveer € 1500 excl. btw extra.

We bieden ook de mogelijkheid van een conceptontwerp. Dat is een volledig ontwerp, maar niet tot in detail uitgewerkt. Ideaal als toekomstplan en later verder in te vullen. De kosten bedragen € 1500 excl. btw voor tuinen van 400-800 m2.

Tuinen met minder of meer oppervlakte vinden we even mooi om te doen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kostenindicatie op basis van uw wensen en situatie.

Een Quickscan kost € 150,00 euro excl. btw. Indien u overgaat tot het verstrekken van een opdracht vervallen deze kosten.

Ons uurtarief bedraag € 95 excl. btw per uur.

We nemen graag de volledige uitvoering voor onze rekening waarbij we samenwerken met onze partners waarmee we al vele succesvolle projecten gerealiseerd hebben. De volledige uitvoeringsbegeleiding verrekenen we na afronding van het project met onze partners en bedraagt 3% van het totaalbedrag van de uitvoering. Omdat onze partners marktconforme offertes aanleveren in een concurrerende omgeving betaalt u hier in de praktijk slechts een gedeelte van.