IJzersterke tuinen

Moderne poolhouse

IJzersterke tuinen

Staal in de tuin

Staal kan esthetisch een belangrijke rol vervullen in het architectonisch ontwerp van huis en tuin. Met staal voegt u exclusiviteit toe aan uw woning en buitenomgeving. Staal past uitstekend in de moderne industriële uitstraling en kan mooi gecombineerd worden met andere materialen zoals hout en beton.

Staal is een veelzijdig materiaal dat altijd zorgt voor een strak eindresultaat. Het is zeer maatvast en kan daardoor met grote precisie verwerkt worden. Staal behoudt zijn eigenschappen en is daardoor geschikt voor hoogwaardige toepassingen. Regelgeving en kwaliteitskenmerken garanderen een constante staalkwaliteit binnen de  EU met als gevolg een lange levensduur. De levensduur kan verder verlengd worden door behandelingen zoals verzinken en poedercoaten. Door deze behandelingen is weinig onderhoud nodig.

Geen enkel materiaal is 100 % milieuvriendelijk. Staal is wel 100 % recyclebaar. De CO2 voetafdruk van staal is erg klein. Nadeel van staal is dat de prijzen de laatste jaren zijn gestegen.

Tags: