Tuinontwerp met oog voor detail

Tuinontwerp bergeijk

Tuinontwerp met oog voor detail

Details maken het verschil. Dat is ons uitgangspunt bij het ontwerpen van tuinen. Aandacht voor een hoog afwerkingsniveau in ontwerp en uitvoering zorgt voor mooiere tuinen, maar ook voor tuinen die op termijn praktischer en duurzamer zijn. Aandacht maakt het verschil. We nemen de tijd om goed en gedetailleerd na te denken over alle onderdelen van de tuin. Dat houdt niet op bij het opleveren van het ontwerp. Zorgvuldig geselecteerde hoveniers waar we al jaren mee werken, hebben dezelfde houding. We begrijpen elkaar en daardoor klikt het in de samanwerking.  Bij twijfel in de uitvoering neemt de hovenier contact met ons op en zorgen we samen dat het gewenste eindbeeld tot in de puntjes gerealiseerd wordt.

Kennis en ervaring worden vertaald naar comfort, een gedegen constructie en een esthetische tuin met uitstraling.

Tuinen van Buro buitenlust worden ontworpen om lang mee te gaan. Betrouwbaarheid en robuustheid van materialen vinden we uitermate belangrijk. De dynamiek buiten is een totaal andere dan de dynamiek in huis. Hiermee bedoelen we dat wisselende temperaturen, zonlicht (uv-straling), regen en wind constant van invloed zijn op de gebruikte materialen. Niet alle materialen die in huis voor een prachtig effect zorgen zijn geschikt voor buiten. We zijn constant op zoek naar materialen die wel aan de eisen voldoen om buiten met succes te worden toegepast.

En hoe belangrijk we dit allemaal ook vinden, we hebben het nog niet gehad over de x-factor: elke tuin heeft iets eigens, iets authentieks, lastig te benoemen voor een buitenstaander, maar voelbaar voor de opdrachtgevers. We hebben immers goed geluisterd tijdens het ontwerpproces en veel informatie gekregen die we gaandeweg hebben vertaald naar een unieke en persoonlijke tuin.

Buro Buitenlust – De eerste stap naar een mooi buitenleven-

Tags: