Van Droomplek naar Ontwerp

Exclusieve landelijke tuinontwerpen

Van Droomplek naar Ontwerp

Van Droomplek naar Ontwerp

 

U heeft uw droomplek gevonden en wil er alles uithalen.

 

U heeft uw droomplek gevonden en wil er alles uithalen, maar hoe nu verder? Is het daadwerkelijk uw droomplek? Kunt u op het kavel volledig uw wensen realiseren? Voordat u verder gaat is het wellicht verstandig hier eens met een deskundige op in te zoomen. Wij zijn ermee vertrouwd een kavel te beoordelen op zijn kwaliteiten. We begeleiden regelmatig kopers en zetten een stap terug naar de uitgangspunten van uw aankoopbeslissing. We kijken naar zonnestand en windrichting; we zijn benieuwd hoeveel m2 u wil gaan (bij)bouwen en hoe u graag wil leven in en rond uw toekomstige huis. De relatie met de omgeving en de oriëntatie van het huis op de omgeving zijn essentieel en kunnen slechts één keer goed worden aangepakt. We werken graag samen met architecten en liefst vullen we elkaar aan. Het zou echter jammer zijn als u een buitenleven wenst dat straks door concentratie op de vormgeving van het huis niet voldoende uit de verf komt. Laat ons daarom even met u meekijken.

Wij denken mee over het geheel. Huis, tuin en omgeving vormen een onlosmakelijke eenheid waar we graag ons licht op laten schijnen. De wensen en uitgangspunten van de opdrachtgever worden zorgvuldig geregistreerd.

Wij nemen graag de leiding in onze netwerkorganisatie van bedrijven met dezelfde creatieve bloedgroep. We creëren samen hoogwaardige buitenomgevingen waar luxe, comfort en kwaliteit de standaard zijn. Elke partner afzonderlijk levert vanuit zijn expertise en specialisme zijn eigen bijdrage aan het gezamenlijk eindresultaat. We willen samen een mooi eindresultaat creëren en beseffen dat we elkaar nodig hebben. We weten elkaar te vinden wanneer er keuzes gemaakt moeten worden en spreken elkaars taal. Dat resulteert in een prettige en efficiënte samenwerking. Onze verbeeldingskracht en vakmanschap zorgen samen voor buitengewone projecten.

Buro Buitenlust – De eerste stap naar een mooi buitenleven-

Tags: