Jacuzzi in de tuin, genieten van wellness

Jacuzzi in de tuin, genieten van wellness

Voor een hoogwaardig en uniek tuinontwerp met exclusieve wellness neemt u contact op met Buro Buitenlust

Een zwembad, hot tub, jacuzzi of sauna is genieten. Heerlijk zwemmen en bubbelen in de eigen tuin geeft een overvloedig luxe-gevoel. Om optimaal van deze luxe te kunnen genieten is het verstandig hier van te voren goed over na te denken. Wat wordt de ligging van het zwembad? Wat zien we in de winter als we naar buiten kijken? Waar willen we onze jacuzzi neerzetten, in de zon of juist overkapt? Als u wel eens een dagje in een wellness center heeft doorgebracht heeft u de sfeer en kwaliteit kunnen ervaren van een doordachte wellness-beleving. Uiteraard bestaan er tussen de diverse wellness centra grote verschillen. Voor mij is het pure ontspanning. De meeste resorts in Nederland heb ik wel een keer bezocht. Na verloop van tijd ga je kijken wat goed werkt en wat minder. Wellness is een totaalbeleving waarbij een ontspannende sfeer een voorwaarde is.

Een natuurlijke omgeving helpt enorm om te kunnen ontspannen. Als je in een wirlpool zit wil je niet tegen een gevel van een gebouw aankijken. Je wil wat mij betreft het gevoel hebben dat je midden in de natuur zit te bubbelen. En dat gevoel kan gecreëerd worden. Ook in een kleine tuin. Daarom is het raadzaam de positie van de jacuzzi zorgvuldig te kiezen. Wanneer verwacht u er het meest gebruik van te gaan maken? Waar staat de zon op dat moment?

Wij creëren totaalbelevingen voor uw tuin. Dat begint met een bezoek aan huis. Vanuit huis kijk ik al snel even naar buiten. De tuin wordt immers het grootste deel van het jaar van binnen uit ervaren. Wilt u uw droomtuin realiseren op basis van een doordacht plan, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee.

Vriendelijke groet,

Ronald Lambie | Buro Buitenlust

06-36137721