Koken in de tuin-uw eigen buitenkeuken

Koken in de tuin-uw eigen buitenkeuken

Lekker buiten koken

Buiten koken kun je het hele jaar door. Voor de een betekent het luxe onder een comfortabele overkapping met een favoriet glas wijn. Voor de ander is het een stoere ervaring van de elementen. In beide gevallen gaat het hier om buitengewoon genieten. Niet geheel toevallig hebben wij daar ons beroep in gevonden. Gastvrijheid en gastronomie zitten in ons DNA en weten we daarom goed vorm te geven. Gewoon omdat we er zelf zo van houden.

Tuinontwerp en buiten koken

Tijdens het maken van het tuinontwerp denken we al na over het gebruik van de tuin.  Als er regelmatig buiten gekookt wordt, vuurtjes gestookt worden of de bbq staat regelmatig aan dan dient daar rekening mee gehouden te worden. Er zullen immers meerdere mensen tegelijk naar de bbq toelopen of eromheen staan. Een stabiele ondergrond die er mooi uitziet en die goed schoon gehouden kan worden is erg belangrijk.

Onze producten

Omdat we exclusieve tuinen maken gebruiken we uitsluitend de beste materialen. Dat geld ook voor de buitenkeukens. We werken uitsluitend met hoogwaardige producten die hun exclusiviteit bewezen hebben door jarenlang gebruik in de buitenlucht.

Onze experts

Overweegt u ook de aanschaf van een buitenkeuken en wilt u deze mooi ingepast zien in uw buitenruimte? laat het ons weten. We denken graag met u mee.

Vrijblijvende kennismaking

Bent u enthousiast en wilt u eens verder praten? Neem vrijblijvend contact met ons op. U houdt hier altijd een goed advies aan over.

Buro Buitenlust – De eerste stap naar een mooi buitenleven-

Tags: