Tuinarchitect Eindhoven

Tuinarchitect Eindhoven

Tuinontwerp laten maken

Het is zover… u gaat de tuin aanpakken. Zoals ik vaak van opdrachtgevers hoor: de tuin is aan de beurt. Het huis is naar wens, het interieur is af. U heeft mogelijk een aantal mooie voorbeelden gezien van tuinen die aanspreken. Zo bent u mogelijk op het idee gekomen om een overkapping te plaatsen of zelfs buiten te gaan koken.

Luxe in de tuin

U wil de late urtjes doorbrengen onder een overkapping met een ronkend kacheltje, knetterend vuur en een goed glas wijn.  Lekker genieten….. Buro Buitenlust heeft er een specialisatie van gemaakt. Met een passie voor buitenleven, buitenkoken …..én goede wijn, begrijp ik deze wensen van mijn opdrachtgevers.

Wat is er leuker dan met de kinderen nog even marshmellows te roosteren boven de nog gloeiende kooltjes van een geslaagde bbq.

Zwembad in de tuin?

Misschien gaat u uw lang gedroomde zwembad realiseren. Dan is het belangrijk om goed na te denken hoe het zwembad gepositioneerd gaat worden. Wij spreken liever van een zwembadomgeving. Om het meeste plezier te halen uit een zwembad kan beter meteen nagedacht worden over kleedruimte, terrassen rond het zwembad, een buitendouche enz.  De gewenste positie ten opzichte van de zon is erg belangrijk bij de aanleg van een zwembad. Misschien wilt u nog wat baantjes trekken na het werk. Fijn als het bad rond dat tijdstip nog in de zon ligt….  Een mooi alternatief voor een zwembad is een zwemvijver. Ook daar kunnen we u over adviseren.

Geen tuin zonder planten

Een sfeervolle tuin vraagt om een uitgebalanceerde beplanting. Een tuin moet leven en de dynamiek van de natuur laten zien. Daar worden mensen gelukkig van… Ook als u wat minder tijd heeft voor een dagelijkse wandeling, is het heerlijk om een rondje door de tuin te lopen en te zien hoe de seizoenen hun effect hebben op de tuin.

Onze experts

We begrijpen dat als u serieuze plannen heeft, u daar vakkundige vakmensen bij wil betrekken. Door onze ervaring met complexe projecten, is een selectie ontstaan van betrouwbare partners. Samen gaan we tot het uiterste voor onze opdrachtgevers. We spreken elkaars taal en weten elkaar te vinden wanneer dat nodig is. Hierdoor verlopen projecten soepel en efficiënt. Door middel van een bouwvergadering zorgen we ervoor dat iedereen weet wat er verwacht wordt en worden er heldere afspraken gemaakt. U als opdrachtgever weet wat er gaat gebeuren en wordt op de hoogte gehouden van de vorderingen. Als het onverwachts anders gaat lopen, brengen we u hiervan tijdig op de hoogte.

Vrijblijvende kennismaking

Bent u enthousiast en wilt u eens verder praten? Graag komen we vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en kennis te nemen van uw plannen. U houdt hier altijd een goed advies aan over.

Buro Buitenlust – De eerste stap naar een mooi buitenleven-

Tags: