Exclusieve landelijke tuinen

Exclusieve tuin woonboerderij landgoed Limburg

Exclusieve landelijke tuinen

Tuinontwerp exclusieve landelijke tuinen

Vanwege onze liefde voor het buitengebied maken we extra graag exclusieve landelijke tuinen. Landelijke tuinen hebben een ontspannen sfeer. De rust van het platteland moet voelbaar zijn in een landelijke tuin. Bij het ontwerpen van een landelijke tuin is het buitengebied waar de woning staat dan ook de eerste inspiratie. Bijzondere landschappelijke kenmerken van dat specifieke buitengebied maken we graag herkenbaar in de landelijke tuin. Dat kunnen bijvoorbeeld enkele knotwilgen zijn, een rij Populieren of Elzen. Ook een solitaire Eik, Linde of Kastanje op het erf helpt om dat specifieke landelijke gevoel te versterken.

In een landelijke tuin is het belangrijk om naast het ruimtelijke effect ook voldoende intimiteit te creëren door middel van beschutte terrassen en zitplekken. Het kan flink waaien in het buitengebied. Door de geschiedenis heen werd beschutting gecreëerd met windsingels en bomen. Zeker wanneer wordt gekozen voor een zwembad of zwemvijver is het prettig als je uitkijkt over het landelijk gebied en tegelijkertijd geen last ondervind van de wind.

Buitenleven mag een beetje luxe krijgen. Er zijn prachtige producten die passen in een landelijke stijl en de sfeer compleet maken. Heerlijke zachte fauteuils om uit te kijken over het landschap. Een ruime eettafel om met vrienden en familie samen te genieten van uw bijzondere plek. Ook koken in een buitenkeuken of op een Ofyr zorgt voor onvergetelijke momenten.

Een landelijke tuin vraagt om een tijdloze stijl van ontwerpen. Zorgvuldig gekozen zichtlijnen richting het landschap laten u het landschap nog intenser ervaren. Een landelijke tuin vraagt minder om een statement in ontwerpstijl. De grenzen tussen tuin en landschap mogen juist vervagen. De aandacht gaat naar het aanwezige landschap en liefst voegen we iets toe aan het landschap.

 

Landelijke tuin OirschotLandelijke tuin BergeijkLandelijke tuin Goirle

Landelijke tuin heeswijk DintherLandelijke tuin LeendeLandelijke tuin Goirle