Exclusief zwembadontwerp

Exclusieve villatuin met zwembad in Eindhoven

Exclusief zwembadontwerp

Voor dit exclusieve hoogwaardige zwembad in Eindhoven hebben we nauw samengewerkt met Lotec. Door korte en prettige communicatielijnen konden alle betrokken partijen hun expertise samenvoegen in dit sterk staaltje watergenot. Alle onderdelen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd in een zeer strakke grid. De opdrachtgever wilde de strakke lijnen van het ontwerp zien doorlopen in de diverse onderdelen van de tuin zoals het poolhouse en de pergola’s. Ook de buitendouche is geïntegreerd in het poolhouse als een strakke nis met regendouche.

Wellness

Het zwembad is voorzien van diverse loungeplateaus die in hoogte verstelbaar zijn. Zo is een zwembad ontstaan waarin gelijktijdig gezwommen en gelounged kan worden in een achtertuin van 300 m2. De bodem kan op elk gewenst niveau worden ingesteld. Het gezin plaatst regelmatig een ping pong tafel in een waterhoogte van 10 cm zodat met de voeten in het water gepingpongd kan worden.

Tuinontwerp en zwembadontwerp

Het compacte ontwerp stelde uiteraard eisen aan de techniek. Buro Buitenlust heeft het esthetisch ontwerp van de tuin inclusief alle voorzieningen gemaakt met een nauwkeurigheid van 0.5 mm. Dat is vrij uniek voor een ontwerp van een buitenruimte maar wel noodzakelijk. De beweegbare bodem van het zwembad vraagt om een ruimte tussen de tegels van 6 mm. Dezelfde ruimte is aangehouden tussen de tegels van het terras om een uniform beeld te realiseren.

Hofleverancier Lotec voor de watertechniek

Sinds 1843 geeft Lotec water vorm. Lotec is al jaren de Europese specialist voor  State of the Art zwembaden en watertechniek en marktleider in de benelux. Lotec staat grant voor de hoogste waterkwaliteit voor uw zwembad.

Een beweegbare bodem heeft in basis verschillende functies. Onder andere kan er optimaal gebruik worden gemaakt van het terras als dat gewenst is, garandeert het veiligheid, is het energetisch gunstig en voorkomt het dat vuil het bassin inwaait.

Lotec heeft wederom laten zien dat ze graag de uitdaging aangaan  van bijzondere projecten voor mooie klanten met speciale wensen.

Met onze partners voor buiten zorgen we dat u volledig ontzorgd wordt in de voorbereiding en uitvoering van uw project. Projecten kunnen Turn Key worden opgeleverd zodat u alleen de wijn nog maar hoeft in te schenken. De eerste keer doen wij dat laatste overigens graag voor u.

Buro Buitenlust – De eerste stap naar een mooi buitenleven-

Tags: