Exclusief maatwerk zwembad

Exclusief maatwerk zwembad

Baden in Weelde

Er zijn zwembaden in vele soorten en maten. Dit zwembad is onderscheidend op bijna alle aspecten.

De vormgeving van dit zwembad is volledig ontworpen op basis van de wensen van de opdrachtgever. Baantjes trekken, terwijl er gelijktijdig rustig een wijntje gedronken wordt in het loungegedeelte bij de trap van het zwembad, geen enkel probleem. De bodem van het zwembad is in onderdelen volledig verstelbaar en aanpasbaar. De vloer kan omhoog en omlaag tot een diepte van 180 cm. De trap kan versteld worden tot een loungeplateau.

De tegels rond het zwembad lopen volledig door in het bad tot op de bodem. Het ontwerp is gemaakt met een nauwkeurigheid tot op een halve milimeter. Dat is niet allen mooi en strak, maar noodzakelijk voor de verplaatsbare bodem. Het water loopt weg in de ruimtes van 6 mm tussen de tegels van de vloer wanneer de vloer omhoog komt. In de hoogste stand ligt de vloer volledig gelijk met de rest van het terras en is er geen enkel vermoeden van een aanwezig zwembad. De solide constructie van de vloer maakt een tuinfeest mogelijk waarbij het terras op alle mogelijke manieren gebruikt kan worden. Zelfs dansende mensen zijn geen probleem op de vloer van dit zwembad met hoog james-Bond gehalte.

Het gezin van de opdrachtgever heeft het plezier van dit zwembad al volledig omarmd. Ping-pongen in een laagje water van 10 cm is heerlijk op een zomeravond totdat pa de bodem van het zwembad ongezien zachtjes liet zakken…..

Het zwembad is ontworpen door Buro Buitenlust en gerealiseerd door Lotec.

 

Buro Buitenlust – De eerste stap naar een mooi buitenleven-

Tags: