3D Tuinontwerp

3D Tuinontwerp

Levensechte tuinen in 3D

Als we 3D ontwerpen maken, dan doen we dat goed. Gebruik makend van de modernste render-technieken levert dit prachtige plaatjes op die soms nog maar moeilijk te onderscheiden zijn van de foto’s na aanleg.  U kunt kiezen voor afbeeldingen of een complete video.

Verwachtingen waar maken

Met een 3D tuinontwerp weet u vooraf nog beter wat u kunt verwachten. Voordat de tuin gerealiseerd gaat worden maken we voor u het 3D ontwerp op basis van de besproken plattegronden. U krijgt zo een goed gevoel bij de sfeer en de verhoudingen van de tuin, het volume van de verschillende onderdelen en de onderlinge samenhang.

Onze experts

Steven Leijten van IRENDER weet onze ontwerpen tot leven te brengen. Door de bouwkundige achtergrond van Steven weet hij de realiteit buitengewoon goed te benaderen. Zijn passie voor architectuur zorgt voor betrouwbare en sfeervolle beelden. Daarnaast zijn de beelden die Steven maakt zeer overtuigend als het om planten gaat.

Kosten van een 3D Tuinontwerp

De kosten van een 3D ontwerp worden bepaald door uw eigen keuzes. U kunt er voor kiezen om een belangrijk element uit de tuin te laten visualiseren omdat u zich de rest van de tuin al goed kunt voorstellen. Maar ook de hele tuin incl. uw woning kunnen gevisualiseerd worden  en een video kan de totaalbeleving compleet maken. Deze laatste optie blijft uiteraard een heel mooi aandenken als u uw droomhuis heeft gerealiseerd. U kunt later deze video nog eens terugkijken met vrienden of familie.

 

Klik hier voor voorbeelden van 3D visualisaties.

Buro Buitenlust – De eerste stap naar een mooi buitenleven-

Tags: