Moderne villatuin met zwembad en poolhouse in Venlo

Date
Category
Exclusieve tuinen, Exclusieve tuinproducten, Landelijke tuinen, Moderne tuinen, Strakke tuinen, Villatuinen
About This Project

 

Hoogwaardig tuinontwerp

Moderne villatuin met zwembad en poolhouse in Venlo

Voor deze landelijk gelegen villa in de omgeving van Venlo hebben we een totaalconcept ontworpen. Het betreft hier het zwembad, het bijbehorend poolhouse, de erfafscheiding en het ontwerp van de tuin. Door al deze zaken te combineren is een sfeervolle totaalbeleving ontstaan. Het huis ligt in het buitengebied van Venlo en heeft een landelijk karakter. Samen met de opdrachtgevers is de keuze gemaakt om het poolhouse modern vorm te geven. Om alle bouwkundige zaken goed op elkaar af te stemmen en goed te laten aan sluiten bij de omgeving is gekozen voor een witte tuinmuur die aansluit op het huis met houten lamellen en enkele houten bankjes. De muur wordt voortgezet in de vorm van een beukenhaag die dezelfde hoogte gaat krijgen als de tuinmuur. In zomer en winter zorgen de beukenhaag en de houten lamellen voor  warme accenten.

3D Tuinontwerp

Het plan is volledig uitgewerkt in 3D om de opdrachtgevers een goed beeld te geven van het beoogde eindresultaat.

Poolhouse

Het poolhouse is voorzien van alle gemak en luxe en kan het hele jaar door gebruikt worden. De glazen schuifdeuren kunnen in de zomer open gezet worden, maar maken het gebruik in de winter ook mogelijk. Het is een aantrekkelijke lichte ruimte geworden waar heerlijk gegeten kan worden en waar de kinderen met vrienden lekker kunnen chillen. De keuze van de opdrachtgevers voor een sfeervolle zithoek met kachel en warme materialen maken van dit poolhouse een multi-functioneel buitenverblijf in de eigen tuin.

De beplanting is op verzoek van de opdrachtgevers eenvoudig gehouden. Elke plantengroep moet daarom waarde toe voegen. Het hele jaar zorgt een kleurrijke speelse beplanting voor een mooi beeld.

Wilt u ook genieten van een zwembad of wellness in eigen tuin? Informeer naar de mogelijkheden om deze voorzieningen in te passen met een sfeervol totaalconcept.

Voor meer informatie over onze werkwijze klikt u hier.