Vakkundig en duurzaam tuinontwerp voor sfeervolle tuinen
15710
page-template-default,page,page-id-15710,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Buro

Buro Buitenlust ontwerpt sfeervolle tuinen met een natuurlijke uitstraling. Unieke en persoonlijke tuinen die elk jaar mooier worden.

Visie

Laat u inspireren door Buro Buitenlust voor een sfeervol Tuinontwerp.

De wereld een stukje groener en mooier maken, daar zit onze passie. De natuur biedt onuitputtelijke inspiratie voor nieuwe vormgeving. Wij blijven voor u op zoek naar nieuwe vormen, nieuwe materialen en nieuwe toepassingen. Voor u creëren we een heerlijke plek om van te genieten. Met grote zorgvuldigheid stemmen wij af op uw wensen en geven daarbij royaal aandacht aan de communicatie. Daarnaast houden we de natuur, het behoud van de natuur voor onze kinderen en een verantwoord en helder kostenplaatje scherp in het oog. We zijn met name actief in Noord Brabant, Limburg en België. Tuinontwerpen met een bourgondisch tintje.

Team

Door verschillende disciplines te combineren, maken we mooiere tuinontwerpen en projecten….

Tuinarchitect Maastricht

Projectleider
Tuin- en landschapsontwerper

Ronald Lambie

Projectleider

Tuin- en landschapsontwerper

Manon van den Boer

Tuin- en landschapsontwerper
Deskundige zorgtuinen en healing environments

Manon vd Boer

Tuin- en landschapsontwerper

Deskundige zorgtuinen en healing environments

Lea Seuntjens

Tuin- en landschapsontwerper
Beplantingsdeskundige

Lea Seuntjens

Tuin- en landschapsontwerper

Beplantingsdeskundige

Ronald; Eigenaar Tuinontwerper Projectleider
“Als tuinontwerper breng ik in elk tuinontwerp op een nieuwe manier schoonheid en functionaliteit bij elkaar. Geïnspireerd door de natuur en met persoonlijke aandacht voor mijn opdrachtgevers . In de werkwijze veel aandacht voor kwaliteit en communicatie.”

“Tuinen van Buro Buitenlust lijken niet op elkaar. De opdrachtgever, het huis en de omgeving zijn telkens weer uniek. Daarom maken wij unieke, persoonlijke en exclusieve tuinen”.

“Inmiddels ben ik tien jaar actief als tuinontwerper. Opgeleid en afgestudeerd in Management en Organisatie op HBO niveau, tuin- en landschapsontwerp en als vakkundig hovenier. Zeven jaar had ik een hoveniersbedrijf en werkte als docent groene vakken in het speciaal onderwijs. Bij de aanleg van de schooltuinen werden de schoolkinderen zoveel mogelijk betrokken, elk op hun eigen niveau. Hier werd de basis gelegd voor het latere advieswerk voor zorginstellingen. Voor bijzondere gebruikers ontwerpen wij bijzondere tuinen. En voor zakelijke en institutionele opdrachtgevers verbinden wij een passend ontwerp met een verantwoorde exploitatie. Neem voor informatie contact op met Ronald Lambie”. Mob 06-36137721

Mogelijk is dit voor u ook interssant:

Kijk eens voor  tuin-inspiratie op de website van Appeltern voor de meest uiteenlopende tuinontwerpen. Laat u inspireren en deel uw inspiratie met ons. De meest creatieve ideeën kunnen door ons omgezet worden in een uitvoerbaar tuinontwerp.

Buro Buitenlust ontwerpt sfeervolle tuinen met een natuurlijke uitsraling. Tuinen die elk jaar mooier worden.