Wat kost een tuinontwerp? Tuinontwerper-Tuinarchitect
13595
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13595,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Wat kost een tuinontwerp?

Wat kost een tuinontwerp?

Buro Buitenlust ontwerpt tuinen die naadloos aansluiten bij de opdrachtgever, het huis en de omgeving. Elke opdrachtgever heeft eigen wensen. Hierdoor lijken geen twee tuinen op elkaar. Wij streven naar unieke tuinen, tuinen met een eigen en persoonlijk karakter.

Doorgaans worden we uitgenodigd om kennis te maken met de opdrachtgever en huis, tuin en omgeving te bekijken. Bij deze eerste ontmoeting worden ideeën uitgewisseld en wordt een aantal praktische zaken al tegen het licht gehouden. Op verzoek maken wij vervolgens een offerte op maat.

Ook al gaat het om maatwerk, wij baseren ons bij het maken van de offerte op vaste tarieven. Daarom is er wel een indicatie te geven van de kosten van een tuinontwerp. Wij bieden drie pakketten die garant staan voor de gedegen kwaliteit die we in al onze opdrachten aanbieden.

Basisversie

De basisversie biedt u de mogelijkheid om een gedegen tuinontwerp te laten maken wanneer u de uitwerking graag door een hovenier wil laten verzorgen of zelf aan de slag wilt gaan. U heeft behoefte aan een creatief idee, een rode draad voor de tuin. In dit geval kan een sterk basisplan voldoende zijn.

Complete versie

Wanneer u de basisversie professioneel wilt laten uitwerken is de complete versie voor u een uitkomst. U kunt het digitaal ontwerp toesturen aan diverse uitvoerende partijen zoals stratenmakers en hoveniers en verzoeken om een offerte. Op deze manier worden appels met appels vergeleken.

Exclusieve versie

Vindt u het moeilijk om u voor te stellen hoe het er straks gaat uitzien? U bent zeker niet de enige… Wij kunnen zeer reële en levensechte animaties maken om u te laten zien wat u straks kunt verwachten. In dit laatste geval biedt de exclusieve versie u een stappenplan waarin we samen steeds dichter bij de echte tuin terecht komen.

De prijzen zijn gebaseerd op een gemiddelde tuinoppervlakte en zullen worden aangepast op basis van uw situatie.

Kijk voor meer informatie naar onze werkwijze of lees meer over een Tuinontwerp als investering

Buro Buitenlust ontwerpt sfeervolle tuinen met een natuurlijke uitstraling. Unieke en persoonlijke tuinen die elk jaar mooier worden.

Beste prijs
 • EXCLUSIEF vanaf

 • 1150/mo
 • DIGITAAL TUINONTWERP

  • Presentatieplan
  • Matenplan
  • Materialenplan
  • Verlichtingsplan
  • Beregeningsplan
  • 3D weergaves
  • Photoshop weergaves
  • Uitvoeringsbegeleiding

Ons uurtarief bedraagt € 85,00. Alle tarieven zijn exclusief 21% btw.

Reiskosten zijn inbegrepen binnen de regio’s waarin wij werkzaam zijn. Hiervoor wordt een straal van 50 km aangehouden buiten Leiden, Veldhoven en Maastricht.

Meerwerk, constructietekeningen en constructieberekeningen worden in rekening gebracht tegen een tarief van € 85,00 excl. btw.